Not your ordinary animation studio


We ontmoeten graag mensen, waar dan ook, met of zonder koffie, of met een frisse pint zelfs als dat kan. We zijn niet alleen heel flexibel in onze werkwijze maar ook in het dagelijks leven. Zo is onze studio een beetje overal waar nodig, hij staat dan ook op wielen. Een schoolbus is sinds augustus 2020 ons huis, kantoor, leven. En waar we ook nodig zijn, we komen graag langs of houden de deur wijd open voor creatief bezoek.
 

Onze focus.

2D animatie 
Niet zomaar een explain animatie. Nee, echte coole informatieve spots met verhaallijnen en karakters.

Motion graphics
Een tv-programma, online clip of reclamespot die extra sfeer geven om tot een mooi geheel te komen met grafiek.

VFX 
Als laatste maken we graag lelijke dingen mooi of mooie dingen mooier. Wij zorgen ervoor dat de zon toch kan schijnen, dat Mark net dat maatje minder weegt of dat de hond moet praten. Het kan allemaal!

 

teamwork.


We werken niet alleen, we hebben leuke mensen achter ons staan. Ze houden onze plaats warm, zorgen dat de frigo leeg is en als we geluk hebben staan ze voor 12 uur op. Gelukkig hebben ook ander volk naast ons dan Ivo de kater.
 
We worden versterkt door een hoop mensen die wel talent hebben. Geluid op maat, celanimatie, achtergronden,... met ieder zijn eigen stijl. We zoeken steeds mensen om onze koffie euh, projecten te versterken, dus als jij er zo eentje bent, laat van je horen.